top of page

AG Seating

Din leverantör av ergonomi, kvalité och sittkomfort.
Om oss: Om oss

AG Seating startade år 2020 och är exklusiv distributör av arbetsstolar/24-timmarsstolar.

 

 Vi har med flera års erfarenhet inom området blivit väldigt duktiga på det vi gör. Vi vet hur viktigt det är att ha en arbetsstol som är ergonomiskt rätt utformad samt har en hög sittkomfort och kvalité när du spenderar mycket av din tid sittandes. Med en korrekt utformad arbetsstol minskar du avsevärt risken för belastningsskador.

Dessa stolar är inte något som kan jämföras med en vanlig kontorsstol. Dessa är speciellt framtagna för att hålla en extraordinär kvalité, hög sittkomfort och vara ergonomiskt utformade. dem passar dig som jobbar i bevakningsrum, callcenter eller på en liknande arbetsplats där det finns behov av en arbetsstol/24-timmarsstol. Det har dock på senare år blivit väldigt vanligt att de även används som vanliga kontorsstolar detta då man på många arbetsplatser insett vilken skillnad det gör och hur viktigt det är med en ordentlig och ergonomiskt utformad arbetsstol. 

När du väljer en stol från AG Seating kan du vara säker på att du får en stol av hög kvalité och sittkomfort. Våra arbetsstolar är både testade och godkända.

Vi är kända bland våra kunder för vår goda service samt korta leveranstider.

Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för just dig och ditt företag.

Ergonomi

Samtliga stolar är framtagna med

högt ställda krav på ergonomi. Vi vet

hur viktigt det är och vilken skillnad

det gör med en ergonomiskt rätt

utformad arbetsstol eller förarstol.

Kvalité

både Isringhausen och Pilot Seats är kända för att enbart tillverka produkter av absolut högsta kvalité. Alla våra produkter genomgår även en kvalitetskontroll. 

Komfort

För oss är det otroligt viktigt att erbjuda stolar med en hög sittkomfort. Våra leverantörer är noggrant utvalda och erbjuder enbart produkter med hög komfort. 

bottom of page