top of page

 

Service och Reparation

Med en kontinuerlig service av din arbetsstol ger du stolen en längre hållbarhet.

På AG Seating erbjuder vi förutom våra kvalitets stolar även reparation och service av arbetsstolar/24-timmarsstolar. Vi kan erbjuda både serviceavtal samt enskilda service tillfällen.

Med en kontinuerlig service på era arbetsstolar kan man förlänga hållbarheten samt spara in på onödiga utgifter, som att exempelvis behöva köpa helt nya stolar. I de flesta fall är en service eller reparation ett billigare alternativ än att köpa en helt ny stol.

Vi kommer till dig för service av stolen

Vi på AG Seating kan komma till dig för service och reparation av din stol / stolar. Vi kan reparera kontorsstolar / arbetsstolar på plats för din bekvämlighet. Vare sig det gäller service av stolen eller om du behöver byta delar.

Ibland kan det vara svårt att ta med bevakningsstolar på service till en annan plats. Låt då oss på AG Seating komma till er istället och hjälpa er där det passar er bäst.

Vi har möjlighet att erbjuda service på arbetsstolar över hela Sverige med vissa undantag. Det kan även förekomma kostnadstillägg vid längre resor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

För en längre livstid på din arbetsstol

Bevakningsstolar, 24 timmarsstolar och arbetsstolar är stolar som blir väl använda. Stolar man blir sittande i under många timmar, vilket medför mycket slitage på dessa stolar.

För man en regelbunden service på dessa stolarna förlänger man stolens livslängd markant. Att kontrollera och rengöra din stol, gör att stolen kan hålla i otroligt många år samt fungera felfritt.

Att serva en stol istället för att köpa en ny är även bättre för miljön. Att ta hand om produkter man har och hålla dem i bästa skick så att de håller år efter år är mer hållbart.

Vi hjälper er att hålla era stolar i bästa möjliga skick, så ni kan luta er tillbaka, slippa oroa er och sitta skönt. Vi förlänger hållbarheten på stolarna åt er.

Reservdelar till arbetsstolar

På vår hemsida hittar du flertalet reservdelar och tillbehör till stolarna som vi tillvekar. Du kan antingen byta ut en trasig del eller uppdatera din stol med ett nytt nackstöd, armstöd mm.

Vi kan hjälpa dig med rätt produkter och delar till din stol. Vi har väldigt snabb leverans för reservdelar och tillbehör. Leveranstiden är 1-3 dagar. Tecknar du ett serviceavtal erbjuder vi 30% rabatt på delarna. Hör av dig till oss så hjälper vi gärna dig.

Flera års erfarenhet av service och reparation

​Med flera års erfarenhet av att bygga arbetsstolar samt reparera dem kan vi erbjuda er en korrekt och godkänd utförd service och reparation. I våra händer är era bevakningsstolar, 24 timmarsstolar, kontorsstolar eller arbetsstolar i bästa förvar.

Med vår erfarenhet av att bygga dessa stolar har vi otroligt bra insikt i hur stolarna är uppbyggda och vad som behövs lagas på er stol. Vi har ett väldigt gott rykte bland våra kunder för vår goda service.

 

 

 

 

 

 

 

 

Serviceavtal på arbetsstolar

Hos oss på AG Seating kan man själv välja om man vill ha ett serviceavtal eller om man vill ha service vid enskilda tillfällen. Önskar du service utan avtal är du välkommen att kontakta oss för en offert.

Med vårt avtal får du service på din stol 1-2 gånger per år (eller vad som passar dig) och servar stolarna fritt. Du kan själv välja om du vill lägga upp detta på en fast månad-, kvartal- eller årskostnad. Kostnaden baseras på hur omfattande arbete stolarna behöver och antalet stolar.

Vid eventuellt utbyte av delar erbjuder vi 30% rabatt vid dessa tillfällen. Vi utför service på de flesta arbetsstolarna. Kontakta oss för att se om vi utför service på just den stol du har.

 

 

 

 

 

 

 

 

AG Seating- för att vi bryr oss om dig

För oss är kvalitén viktigare än kvantitet när det kommer till tillverkningen av våra arbetsstolar och det gäller även när det kommer till kundrelationer. Vi vill skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi har personal med flera års erfarenhet inom området som har ett primärt fokus på att ge dig så skicklig service och hjälp som möjligt. Du som kund är väldigt viktig för oss.

Som distributör av ergonomiska arbetsstolar / 24-timmarsstolar av hög kvalité, har vi en bred kunskap om stolarna. Detta kombinerat med vår långa erfarenhet, gör att du som kund får en service utöver det vanliga.

Kontakta oss

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för just dig och ditt företag. Vi tar fram ett serviceavtal eller en lösning som fungerar för just er. Ni kan nå oss via telefon, mail eller vårt kontaktformulär.

verktyg.jpeg
service.jpeg
AG-Seating-arbetsstolar-24-timmars-stolar.jpg
bottom of page