top of page

Arbetsstolar

Spenderar du mycket tid i din arbetsstol? Investera i en bra 24 timmarsstol som inte bara är skön utan även bra för din hälsa. En arbetsstol, 24 timmarsstol från oss gör mer för dig än att bara sitta skönt.

 

Den avlastar din rygg om du har ryggproblem och förebygger även uppkomsten av arbetsrelaterade belastningsskador. Våra arbetsstolar har flera inställnings möjligheter. Exempelvis ryggstöds justering, där du själv kan ställa in vilken vinklingsgrad du vill att ryggen på din stol har, just för att kunna möta olika kunders behov och förutsättningar. 

Vi utvecklar stolarna med höga krav på kvalité, sittkomfort och ergonomi. Samtliga av våra 24 timmarsstolar är välbeprövade, tillverkade och testade i Sverige, utan mellanhand vilket ger dig en snabbare leverans.

Våra 24-timmarsstolar/bevakningsstolar är ergonomiskt utformade samt håller hög kvalité och sittkomfort. Stolarna levereras i grundutförande (standard armstöd, standard nackstöd samt svankstöd). Önskar du annat material, nackstöd eller armstöd, finns det flertalet tillval på tillbehör.

För pris, offert samt övriga frågor vänligen kontakta oss.

Kontor%252520svart%252520sida_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

ISRI 24SEVEN

24-timmarsstol / Bevakningsstol

0D0A5822_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

PILOT STANDARD

24-timmarsstol / Bevakningsstol

IMG_0004_edited_edited_edited.jpg

PILOT TRIMAC

24-timmarsstol / Bevakningsstol

Vad är en 24-timmarsstol/arbetsstol?

8760 timmar - 1095 arbetsskift - 365 dagar - 1 arbetsstol

En 24-timmarsstol / bevakningsstol är helt enkelt en högkvalitativ arbetsstol framtagen för att klara av att användas 24 timmar om dygnet. Exempelvis i bevaknings rum eller på larmcentraler där man arbetar dygnet runt och vanligtvis i 3-skift.

En bra 24-timmarsstol skall enligt oss kunna sammanfattas med 3 ord: Ergonomi, Kvalité och sittkomfort. Dessa stolar har dock på senare år även blivit väldigt populära utanför sitt ursprungliga framtagnings område just för dess ergonomi, kvalité och sittkomfort. Användningen av dessa stolar på kontor har blivit allt mer populära, även där kan man bli stillasittandes en längre tid och behöver ha en bra och korrekt belastning.

Med en ordentlig arbetsstol minskar du inte bara avsevärt risken för belastningsskador, du blir även piggare. Detta gör att du klarar av att fokusera på en högre nivå under en längre period.

Designa arbetsstolen efter dina krav

Du kan själv välja tillval till din 24h stol så att du får den precis som du vill ha den. Önskas annat armstöd, nackstöd, färg, tyg eller annan längd på gasfjäder, så fixar vi detta. Vi erbjuder även personlig brodering av företagsloggan. Samtliga stolar finns i utförande: tyg, konstläder och skinn.

 

​Du har bara en kropp, ta hand om den!

Isri 24Seven med brodyr
Tillverkning av arbetsstol AG Seating

Var rädd om din kropp....

.....du har bara en.

Det blir allt vanligare med förslitningsskador och belastningsskador i västvärlden. Våra 24 timmarsstolar hjälper dig förebygga dessa skador. För att förebygga att dessa skador uppkommer på stillasittande jobb, är det viktigt med en bra 24 timmars stol. De är ergonomiskt utformade, som hjälper kroppen att hålla rätt ställning när du sitter ner. Stolen hjälper dig undvika fel- och snedbelastning som i sin tur kan leda till rygg-, axel-, arm- och nackproblem.

På arbetsplatser där man har ett sittande jobb, som på exempelvis kontor, callcenter eller inom bevakning, är det extra viktigt att sitta ergonomiskt korrekt och skönt i stolen. Våra arbetsstolar har hög kvalitet på prestanda, komfort och funktion. Dessa arbetsstolar kan man inte jämföra med en vanlig kontorsstol. Vår 24 timmars stol/bevakningsstol är gjord för att sitta extra länge i.

Våra arbetsstolar:

Pilot Trimac, Pilot Standard och ISRI 24seven

För oss är kvalité viktigare än kvantitet. Vi erbjuder tre produkter med olika egenskaper som vi noggrant tagit fram till dig. De är alla tekniskt avancerade, med flertal finesser och hög komfort, gjorda för att kunna sitta i dygnet runt.

Samtliga 24 timmarsstolar har bland annat justerbar gungmekanism för varierande sittställningar, gasfjädermekanism för steglös inställning av sitthöjd, ryggstöd justering, justerbara armstöd samt nackstöd och svankstöd mm. För mer information om 24 timmars stolarna, gå in på vardera kategori. Alla stolarna är tillverkade i Sverige och har snabb leverans.

 

Certifierad och 2-års garanti på arbetsstolarna

Våra 24 timmarsstolar är certifierade för vikt upp till 158 kg och är väl beprövade för 24h användning. Vi lämnar en garanti för 2 år på samtliga stolar för att ni ska känna er trygga med ert köp av våra produkter.

Alla våra produkter är av högsta kvalité och har genomgått en kvalitetskontroll. Vi har noggrant valt ut våra leverantörer som enbart erbjuder produkter med hög komfort och kvalitet. Vi har höga krav på ergonomi så att du kan sitta ergonomiskt rätt dygnet runt.

2 års garanti på arbetsstolar från AG Seating

AG Seating reservdelar till arbetsstolar

Har du en skruv lös? Eller saknas den helt enkelt? Om något på din stol slits ut och behövs bytas, hittar du det här på vår sida under reservdelar. Du vet väl att vi även erbjuder service och reparation av arbetsstolar ute på plats hos kunden. Hittar du inte det du söker eller har du några frågor kring din stol, service eller reparation är det bara att höra av sig till oss på telefon, mail eller genom vårt kontaktformulär.

 

För pris, offert eller återförsäljare samt övriga frågor vänligen kontakta oss.

Har du några frågor, undrar över pris eller vill ha en offert, kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Om du är intresserad över att bli återförsäljare får du mer än gärna höra av dig för frågor och vidare samarbete.

 

Du som kund är viktig för oss och ingen fråga är för liten eller stor. Vi finns här för er.

bottom of page